söndag 30 januari 2011

For AdoptionSå har sagan om de två hemlösa kissarna fått sitt lyckliga slut:)
Iallafall från vårat håll, nu ska ju kissarna bli adopterade, men så fina och goa kissar är nog inget problem att hitta ett hem åt.

I torsdags hade jag kontakt med Hitta katten i Enköping, på kvällen höll jag tummarna för att katterna skulle komma, båda katterna, för mums mums, den svart/bruna var ju här varje kväll, men som tur var så kom båda den kvällen, ut och greppa först mums mums i nackskinnet och "krama om" alla vassa spretande tassar, men hon höll sig väldigt lugn, så ner till tvättstugan med henne, sedan ut igen för att ta Kompis, det gick bra, trots lite mer fräs och spott där men det gick, de fick mat, vatten och kattlåda, samt att jag satt med dem och gosade på kvällen.
På fredag morgon var det ett litet projekt att få in dem i transportburarna, men det gick det oxå, pappa var såååå snäll och kom och skjutsade mig och missarna till Enköping, jag ville inte köra själv för jag hittar ju så dåligt åt det hållet, men pappa hittar ju överallt!
När vi kom dit, efter smärre gasförgiftning i bilen, (kompis blev lite orolig i magen!), så fick de flytta in i varsin bur, så det inte skulle bli kattungar.
Mums mums och Kompis hade hitta katten redan haft som namn på kissar, så de fick heta Truls och Trulsa, Pappa kom med förslaget Truls, det var bra! Trulsa var väl en nödlösning... men helt ok:)
Nu kommer de sitta i karantän i 10-14 dagar, inklusive vetrinärbesök, ID-märkning, kastrering.
Sedan får de komma ut i en stor bur med flera andra katter. Och förhoppningsvis bli adopterade snart!

Så, tycker DU att Truls-Kompis, eller Trulsa-Mums Mums ska få flytta hem så kontakta Enköpings katthem, hitta katten!

Snipp snapp slut så var sagan slut (för våran del)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr så funkar inte länken till katthemmet.

Elin sa...

nej, jag märkte det själv! hm.... illa, jag ska ordna det!

Elin sa...

NU fungerar länken! tack för att du "sa till" :)