tisdag 18 januari 2011

Robot-änka

Robotänka är man när ens sambo jobbar skift på ABB robotics och jag är själv hemma:)
Så är det den här veckan, Magnus fortsätter jobba skift men det här är första veckan och han började med eftermiddag.
Det är lite tomt här hemma, men jag har ju kissarna och kaninen:)

Igår och idag har jag jobbat, som vanligt, igår var jag på rep med sala blåsorkester, skönt att vara igång igen! Vi hade fått in två nya flöjtister i orkestern så jag fick spela 1.a flöjt... lite svårare, men lite roligare... ska se till att öva på alla höga toner så jag lär mig greppen för dom!!!!
kanske ska passa på med det när inte magnus är hemma:) stackars katter.. men jag stänger in mig i ett rum så slipper dom höra så mycket iaf:)

Idag var jag bara iväg och handlade efter jobbet, sen hem och laga matlåda, kika lite på TV oc sen diska undan, gick upp med soporna (med isdobbar på fötterna) och nu ska jag duscha sen är det godnatt:) Får se om jag vaknar när Magnus kommer hem inatt.. igår när han kom hem hade han pratat med mig, men det är inget jag minns.......
Imorrn är det onsdag, skönt skönt, halva veckan klar... på fredag ska vi ut på galej med ett gäng från jobbet, vi ska fira av en tjej som slutat hos oss, ska bli skoj!!!

Men, nu är det duschning som gäller!!

Tack och Godnatt!


2 kommentarer:

Mange sa...

Så när man väl har en dag ledig så ska du ut och parta? ;)
//Robotmannen

Elin sa...

hihihihi, ja, men du får ju gå upp tiiidigt och skjutsa mig till jobbet då..på fredag har glömt säga det, men vi har ju inte sett varandra på nån vecka nu, så vi får väl prata här::) hihihihi
du skjutsar mig till jobbet, jag åker med maria hem och du hämtar mig på natten:) bra va?!?!?!? hihihihi