Kyckling och Champinjon röra.
ca 2 portioner
2 kycklingfiléer
ca 400 g färska champinjoner
(det går nog med konserverade oxå, men det är godare med färska!)
1 gul lök
1 burk creme bonjour -karl-johan svamp och champinjon (brunt lock)
grillkrydda, paprikapulver, salt peppar
-- även gott att ha i tandouri krydda.--
- Hacka löken och skiva champinjonerna.
- fräs löken en liten stund och ha i champinjonerna.
- krydda kycklingen med grillkrydda, skiva sedan i lagom bitar
- lägg i kycklingen i pannan och fräs med det andra tills de är klara
Använd gärna en panna med höga kanter och lock, då kan det stå och fräsa/puttra en stund tills kycklingen blir klar.
- Krydda
- ha i creme bonjour och smaka av
krydda efter creme bonjouren om du är osäker på smaken.
Jag hade färskpotatis (första iår från vårat gönsaksland:):):):) till, men det går nog med pasta, cous cous, ris, rotsaker.... ja.. det fungerar nog till det mesta!
smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar