söndag 5 december 2010

full fart

Ojojoj, det rullar på.. redan andra advent!
Veckan som gått har varit hektiskt, många borta på jobbet av olika anledningar, + mycket att göra, det är ingen bra kombination.. men vi löste det så gott det gick:)
i måndags fick 510 :- i löneförhöjning wooohoooooo!!!!! nu är jag rik! eller nåt... hahaha
Men med tanke på årets "pott" som chefen hade att dela ut så var det ganska bra ändå:)

tisdagen bestod av jobb försås och efter jobbet var jag på smyckeparty hos en jobbarkompis, köpte två halsband och ett par örhängen till mig själv... och lite julklappar:)
Mina halsband ska jag lägga ut bilder på här!:)

i onsdags, jobb och lite mat-handling, men annars inget utöver det vanliga...

i torsdags gick jag från jobbet tidigare för att hinna åka och köpa insyns skyddfilm till ett fönster på jobbet och en kamera till desamma, hittade en jättebra kamera, så skulle jag få några 1000 över (vilket kanske inte kommer att ske) så ska jag nog köpa en lika, har ju en underbar kamera, men vill köpa en liten som man kan ha med när man inte vill ha väska med sig eller inte vill bära den stora kameran... typ på fest och när jag är funktionär på speedwayen...
men hur som hellst så kom vi ifrån Västerås vid 18 tiden , så så mycket hade jag för att jag gick tidigare.. men men, jag får ju tid för det:)

i fredags slutade jag redan 12 så då for jag hemmåt och städade hela huset:) sååå skönt att göra det på fredagen!
Sedan var det innebandy på kvällen och efter dte kom jag hem till Magnus och hembakad pizza... MUMS!!!

igår var jag och Lovisa i Västerås hela dagen och gick på stan´ köpte julklappar och käkade / fikade ute och bara hade det jättetrevligt:) så trevligt som bara jag och Lollo kan ha!

Kvällen bestod av lite käk och lite wii spelande!
Idag har Mamma, Pappa och Brorsan varit här på adventsfika och kikat på skidor på tv, Jag fick en jättesöt tomte av mamma, istället för en blomma... ska lägga ut lite bilder på den och mitt julpynt här hemma:)
Sedan fick jag och Magnus beställa ett Wii spel som vi ska få i julklapp av mamma och pappa:)
Vi köpte Wii sing med två mickar... så snart ska vi inte bara sporta framför tv´n vi ska sjunga oxå.. och jaga... vi köpte själva ett wii spel som är ett jakt spel, man får med som en bössa som man sätter kontrollerna i sedan är det bara att panga på:)

Ja, och nu sitter jag här, skriver julkort, lyssnar på julmusik och uppdaterar bloggen!

Men NU ska jag ta kort på allt jag lovat... så, bildkavalkad kommer inom kort!!!!!!


Inga kommentarer: