lördag 11 juni 2011

helg:)

Idag så har vi rännt runt på stan en stund, jag köpte shorts, (såklart)prickig tröja, vita låga tygskor.
Sedan var vi till Night mare outlet vid Willys, o jisses vad mycket kläder de hade, jag hittade två linnen och en jättefin klänning! Svart med stora blommor på... köpte även ett par leggings, men de passade inte så bra så de ska jag lämna tillbaka imorgon... och så ska jag istället köpa en till klänning, men den kortare modellen:)

Magnus hittade ett par sköna linnen och ett par piké tröjor idag:) så han gick inte helt lottlös han heller:)

Sedan for vi hem, och som vanligt så tog stads rundan längre tid än vad vi hade tänkt, så det var bara att duscha KALLT och sedan göra sig iordning inför kvällens examensfest för brorsans flickvän Sofia:)
Det var en trevlig tillställning, men jag blev så trött så tidigt så det var ju lite tråkigt.. men vi åkte hem vid 23 tiden.

Nyss när jag var ut och skulle ta in kaninerna så flög det över en stor uggla!!!! hua..... måste nog tyvärr ta in kaninerna tidigre om kvällarna... innan ugglorna börjar spana efter byten!!! usch usch usch!
Ninisarna som tycker det är så skönt att vara ute när det blir lite svalt... men de har ju iof. skydd att springa in under om fara närmar sig...

Nu kikar vi på sammandraget från speedwayen, sedan är det tack och gonatt!

SES!!! 

Inga kommentarer: