måndag 1 augusti 2011

helgen som varit:)


I fredags, efter jobbet och frammåt kvällningen åkte jag, Magnus, Björn, Sofia och Martin in till Salafestivalen:)
Björn och Fia :)

 
 Magnus dricker öl:)

 Det var en skön kväll Sour system, Byz och Danny m.f.l stod på scenen och de var bra allihop!


I lördags var vi parkeringsvakter på dragspelsstämman i Västerfärnebo, det gick fint, många bilar kom det, vi slog inte rekord, men det var ganska så mycket folk ändå:)

På lördagskvällen var Björn och Sofia här på lite grillning, speedway GP på tv, Wii spelande, och fika:) 
Jag hade bakat mumsiga chokladrutor!

 På söndagen fixade vi och donade i trädgården, vid 11 kom mamma och pappa på namnsdagsfika, för det var ju ELIN den 31 juli:)
Jag fick en bok jag önskat mig: Elsas Värld  av: Sofie Fahrman. 
Första boken heter Elsas mode och jag tycker den var bra så jag ser fram emot att läsa denna!!

 Av Magnus fick (får) jag en bok med min favoritförfattare, Denise Rudberg, men den har inte kommit ut ännu.... så den får jag i september:)
Och så bjöd jag ju på mumsig tårta, Marrängbotten, chokladmoussé, grädde, jordgubbar och nonstop:)
mmmmmmmmmmmm

Igår kväll var grannarna Tobbe och Frida här och fikade:) Fick en fin fin present som tack för hjälpen med huset när de var borta... en fin och goooood present:) >>TACK TACK TACK<<
Vi fikade och snackade och började kika på blocket efter snöslunga... vi ska köpa en tillsammans och ha delad vårdnad om den:) Vi är trötta på att skotta all denna snö varje kväll när man kommer hem från jobbet!
Så nu ska vi slå till, gäller bara att hitta en bra kandidat först!

så det var min helg det:)

Idag har det varit jobb som vanligt, var till Mormor som ligger på ortopeden för ryggproblem, :( men hon får åka hem imorgon:)

Sedan var det hem, käka, rensa det sista i landet som jag aldrig hann igår, plocka ned torr tvätt, börja fixa dörr 3 av 4 i källaren, rensa kattlådor, göra matlåda.. ja, det där vanliga.. men jag känner mig ganska effektiv ikväll:)

Men nu sitter jag här och donar med datorn, ska kika lite om jag hittar lite nya kläder att ha i höst på ellos.se..... sedan ska jag åka med soporna, grannarna måste tro jag är galen, cyklar med soporna varje kväll... men eftersom jag slänger ev. överbliven kattmat i soporna (komposten) så måste den slängas varje kväll annars stinker det!!! blääääää!

Så, vi ses!!!


Inga kommentarer: