söndag 22 april 2012

vårbruk

I helgen har vi vårbrukat i trädgården!

Vi har räfsat, grävt, flyttat, burit, byggt och konkat grejer.

På baksidan har vi räfsat upp allt gammalt tjafs i gamla landet, bonat om det lite för hallonen med fin kompostjord och kanin-spån.

Vi började planera och gräva för att göra växthus av gamla fönster och plast, men det slutade med att vi grävde tillbaka jorden och åkte med fönstren till återbruket!
Vi satsar på att skaffa oss en "vanligt" växthus istället:)

VI började rensa av altanen, allt där ska ner i garaget så vi kan skura och olja altangolvet, sedan ska vi göra fint där! Ska skaffa en matta, typ sjögräsmatta och ha under bordet och så ska vi köpa fler rull persienner så man kan "stänga in" mer om man önskar.

Och så har Knutte fått flytta ut i sommarhagen, men han har vinterburen med sig ut så han har möjlighet att komma upp från backen när han vill, och så får han vara i den på nätterna, den är säkrare mot ev. räv mm. och så är det varmare och torrare där, iår ska jag ha han i den på nätterna så får vise om han slipper exemet som jag tror beror på att han blir fuktig i pälsen när han är ute mycket på våren... än så länge är han jättefin i pälsen!

Bild kommer!


På söndag förmiddagen hade vi mor och far på fikabesök men annars så har vi bara grejjat och donat, mest ute, hela helgen:) Och fastän det inte varit sol så har jag fått lite färg på kinderna tror jag:)


SES!


Inga kommentarer: