onsdag 27 januari 2010

Snö

idag var det utlovat snöstorm... vet inte om det blev så mycket storm just här, men snö kom det vill jag lova!!! tror nästan det kommit 2 dec! var ute och skottade för en timme sedan, men det syns knappt nu...

Det var ganska besvärligt väglag när vi åkte hem.. men det komiska i det hela var att jag körde fast på garageuppfarten..... hihihi.. vi har åkt i snömodd från Västerås in till Sala och sen hem och jag fastnar på uppfarten!!! men, det var ju tur att om det nu skulle hända något så hände det där.. och jag kom loss utan problem, men oj vad snö det var!!


Nu ska jag hämta räkningarna i källaren och sen betala dom.. ååååå vad roligt...not... men men... sån är livet.... Imorrn är det torsdag och sedan fredag! Ska bli riktigt skönt med helg... har faktiskt i dagsläget ingenting planerat.... kanske blir det en sväng på bio.. men det beror lite på väglaget oxå.. men det visar sig vad som händer! än sålänge är det bara onsdag.. sen onsdag... nu måste jag betala räkningarna så jag kan krypa ner i sängen snart!!


ha det bra!!

2 kommentarer:

B sa...

Åh vilket super häftigt foto... hi hi snööö snöö mera snööö ^^

Elin sa...

Tyvärr så har jag inte tagit det själv utan lånat det från internet:)