torsdag 4 februari 2010

Dimma

Vilken dimma det är ute!!!! åkte hem från affären och helt plötsligt var det som att köra in i en vägg! usch, riktigt otäckt, såg inte någonting!!! och på tal om dimma så var vi till affären och handlade lite godsaker inför lördagens festligheter..... som vissa vill kalla "groggfest" men jag och Frida (grannen) menar att det heter faktiskt DRINKFEST, vi ska smutta på fina drinkar med lillfingret utåt... eller? hihihi vi får väl se på bilderna sen;)

Men nu har vi handlat groggvirke...... nej nej nej, inte grogg.. DRINK-tillbehör kallas det... och lita annat smått och gott, konceptet på festen är att alla som kommer (som vill) ska ha med sig ingredienser och recept på sin favoritdrink.. det ska bli såå nice, hoppas bara det kommer lite folk.

Nu ska jag ögona bums gå och duscha sen måste jag ju sova för jag ska ju upp och jobba imorrn jag.. men i mitt huvud är det redan lördag... innan festen på lördag ska jag dessutom på hundutställning i Sala, bernersennenutställning med Emma och Ebba, men Emma ska inte ställas ut, ja, inte Ebba helller.. vi ska bara dit och träffa kullsyskonen:) men det ska bli kul! I år har jag ju en vettig kamera som hinner med att fota lurvarna när dom busar ute i snön...

Jaja, sova var det!

god natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ett lätt resept är hemkört och en droppe citron. men man måste vara försiktig med citronen annars kan spriten ta fruktsmak;)

Elin sa...

hahahaha, anonymt tips;) ska prova den drinken imorrn då;)