söndag 3 juni 2012

Handväska...

Var på myrorna i fredags och kikade lite, behöver lite saker till midsommaraftons temafest... :)

Men vi hittade inte det vi letade efter, men jag hittade en superfin handväska!Fin fin fin, kollade på den, la sedan tillbaka den på hyllan, men jag kunde inte gå ifrån den..

50:- för en oanvänd, superfin handväska av märket cacharell parfumes, inget Prada, men vad jag förstår av e-handeln så iallafall värd ca 250:- s ett litet fynd var det väl... och som sagt.. väldigt fin!!!


Och att det var PRICKAR på den skadar ju inte!!! hihihihihihihihihihihi

I går, lördag var vi till Avesta en sväng, kikade lite på Jysk lagerresning, köpte solcells lampor, vi mötte ipp Björn och Sofia där så gjorde vi sällskap på stan oxå, jag och Fia shoppade, Björn och Magnus fikade! hihihi

Vi köpte lite kläder och ett varsitt nagellack... förstås... Sedan, igår kväll pusslade vi, jag fick ett pussel när jag fyllde år, och nu har jag ju köpt en pusselmatta så nu håller vi på att få ihop pusslet...:)

Magnus har mest tålamod måste jag säga! Jag blir sur om jag inte hittar någon bit som passar.. men det är samtidigt kul sysselsättning.. Det är ju superbra med pusselmatta, då kan man ju pussla framför TV´n men ändå få bort pusslet.. dessutom behöver itne kissarna leka med bitarna.. jhihi


Nu ska jag betala en klänning jag köpt på tradera, sedan är det tack ovh godnatt!!


SES!!!


Inga kommentarer: